• Visie

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Logo LinkedIn

Donatus Thöne

Logo LinkedIn
donatusthone.nl

Donatus Thöne coacht individuen en teams en geeft samen met Judith en Mirjam een bij de NOBCO geaccrediteerde Coach-de-Coach-opleiding voor managers en professionals. Ook organiseert hij Coach in 1 Day dagen. Verder geeft hij leiderschapstrainingen in Europa, Azië en Amerika, geeft hij les op het SIOO en aan de Tias Business School. Donatus schrijft boeken en doet aan triatlons.
Logo LinkedIn

Judith de Koeijer

Logo LinkedIn
esencia-coaching.nl

Judith de Koeijer geeft samen met Donatus en Mirjam de Coach de Coach opleiding en de Coach in 1 Day. Zij is een ervaren coach en trainer en kenmerkt zich door een aanpak ‘op maat’. Tijdens het coachen en trainen van individuen en teams en het geven van ontwikkelingsadvies aan bedrijven benoemt zij de essentie, brengt structuur aan en gaat op een enthousiaste en pragmatische wijze aan de slag. En dat geldt ook voor alles wat ze naast het coachen doet: basisschoolleerlingen begeleiden, hardlopen, modern ballet en schilderen.
Logo LinkedIn

Mirjam Speelmans

Logo LinkedIn
groowcoaching.nl

Mirjam Speelmans brengt mensen graag in beweging. Dat doet zij door het coachen van individuen en teams en binnen talent- en leiderschapsprogramma’s. Met een duidelijke focus: aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling is goed voor medewerkers én de organisatie. Mirjam is programma manager bij het SIOO en geeft met Donatus en Judith met veel plezier de Coach de Coach opleiding en de Coach in 1 Day, een 1-daagse dat door alle managers gevolgd zou moeten worden.