Skip to main content

Wie wij zijn

René van Zinnicq Bergmann

René van Zinnicq Bergmann (1963) acteur, regisseur, trainer en coach. Na een intensieve loopbaan als acteur en musicalregisseur, ligt zijn focus de laatste jaren bij leiderschapsontwikkeling en strategische communicatie. Hij ontwerpt communicatietrainingen waarin “het moeilijke gesprek” het centrale thema is. Hij maakt hiervoor effectieve interventies met beproefde technieken uit het theater: rollenspellen en regiemodellen. Hij volgde een cursus toegepaste psychologie, socratische gespreksvoering en deed een coaching opleiding.

Hij is werkzaam als leiderschapscoach bij gerenommeerde bedrijven als KPMG en Danone, en hij heeft zijn eigen coaching praktijk. René houdt van zeilen en kookt graag voor vrienden.

Donatus Thöne

Donatus Thöne (1961), is coach en trainer. Donatus werkte voor Philips, Berenschot en was partner bij Krauthammer, alvorens hij in 2000 besloot voor zichzelf te beginnen. In verschillende partnerships en samenstellingen begeleidt hij individuen, teams en groepen. Hij geeft leiderschapstraining in Europa, Amerika en Azië en hij doceert het ‘Executive Leadership & management Program’ aan de TIAS. Hij schreef meerdere boeken, waaronder “Appeltaart voor Managers, Recepten om te Coachen”.

Donatus is integer maar direct, scherp maar zacht, hij is toegankelijk en confronterend. Hij heeft een groot hart voor mensen, is creatief en heeft de gave snel bijna direct tot de kern bij iemand te komen. Donatus is een enthousiast zwemmer.

Judith de Koeijer-Remijn

Judith de Koeijer-Remijn (1974), is coach en leerkracht. Judith werkte als HR manager in de financiële sector. Daar ontstond haar passie voor de ontwikkeling van mensen. In 2010 begon zij voor zichzelf en begeleidde zij teams en individuen in verschillende ontwikkelingsvraagstukken: veranderingstrajecten, cultuurvraagstukken, verandering in processen, teamcoaching en individuele coaching. Ze ontwikkelde meerdere trainingen op het vlak van persoonlijk leiderschap en schreef het boek “Appeltaart voor Managers, Recepten om te Coachen”.

Sinds 2020 combineert Judith haar werk als coach met het lesgeven in het basisonderwijs, het begeleiden van leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong en het coachen van kinderen. Judith houdt van taarten bakken, lezen en dansen.

Mirjam Speelmans

Mirjam Speelmans (1975), is (team) coach en trainer. Mirjam heeft voordat zij de stap maakte naar het begeleiden van teams en individuen verschillende management en directie posities bekleed.
Waar zij energie van krijgt is het in beweging brengen van mensen. Sinds 2015 doet zij dat vanuit haar eigen bedrijf door het coachen van individuen en teams en leiderschapsprogramma’s. Met een duidelijke focus: aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling is goed voor medewerkers én de organisatie. Mirjam is tevens als programma manager aangesloten bij SIOO en begeleidt teams binnen allerlei verschillende organisaties. Zij coacht mensen individueel bij voorkeur op de thema’s loopbaan coaching en persoonlijke effectiviteit.